Utviklingen 15. april: Ingen utepils for statssekretærene

Mistet oversikten? Her er korona-nyhetene i Norge onsdag 15. april oppsummert:

Fersk Filter-artikkel:

  • Asiatiske land og regioner som har hatt suksess med å undertrykke koronaepidemien uten å stenge samfunnet, forbereder seg på at mer restriktive tiltak kan bli nødvendig i en potensiell ny smittebølge.

Virus-situasjonen nå:

  • 6 740 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge.
  • 194 er innlagt på sykehus, 64 ligger på intensivavdeling og 52 er tilkoblet respirator.
  • 150 er døde.

Mer korona-nytt:

  • Det blir likevel ikke utepils for en engere, men smittefarlig stor krets av regjeringens rådgivere, statssekretærer, viktige mediemennesker og First House-profiler i kveld, selv om Peder W. Egseth inviterte til treff på Nesodden for å omgå skjenkeforbudet i hovedstaden. Egseth er politisk rådgiver for statsminister Erna Solberg: – Dette ble helt feil og det hele var en dårlig idé, skriver han i sms til Aftenposten.
  • «Koronakrisen gir en ny type båtflyktninger», skriver kommentator Kjetil B. Alstadheim i en sedvanlig snerten tekst om den planlagte pils-utflukten til Nesodden (vi orker ikke å gjengi punchlinen, men kan avsløre at et meksikansk ølmerke blir nevnt).
  • Regjeringen presenterte i dag en 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.