Utviklingen 15. april: Ingen utepils for statssekretærene

Mistet oversikten? Her er korona-nyhetene i Norge onsdag 15. april oppsummert: Fersk Filter-artikkel: Asiatiske land og regioner som har hatt suksess med å undertrykke koronaepidemien uten å stenge samfunnet, forbereder seg på at mer restriktive tiltak kan bli nødvendig i en potensiell ny smittebølge. Virus-situasjonen nå: 6 740 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 194 er innlagt på sykehus, 64 ligger på intensivavdeling og 52 er tilkoblet respirator. 150 er døde. Mer korona-nytt: Det blir likevel ikke utepils for en engere, men smittefarlig stor krets av regjeringens rådgivere, statssekretærer, viktige mediemennesker og First House-profiler i kveld, selv om Peder W. Egseth […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.