«Varsleren» er stille og Trump har tapt: Nå er Qanon-følgerne i villrede etter valget

Det skulle bli starten på «den store stormen» der president Donald Trump gjorde rent bord og umiddelbart begynte sitt omfattende oppgjør med den onde dypstatseliten av Demokrater, kjendiser og finanstopper som i det skjulte bestemmer alt i det amerikanske samfunnet. Laster ikke Twitter-meldingene i denne artikkelen? Trykk refresh i nettleseren din! «Are you ready to hold the political elite accountable?», skrev den påståtte varsleren «Q» i nettforumet 8kun få dager før valget. «Are you ready to take back control of this country?», fortsatte vedkommende. Den 3. november postet «Q» et bilde av et flagg og siterte Abraham Lincoln. Deretter ble det stille. Også tidligere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.