«Varsleren» er stille og Trump har tapt: Nå er Qanon-følgerne i villrede etter valget

Det skulle bli starten på «den store stormen» der president Donald Trump gjorde rent bord og umiddelbart begynte sitt omfattende oppgjør med den onde dypstatseliten av Demokrater, kjendiser og finanstopper som i det skjulte bestemmer alt i det amerikanske samfunnet.

  • Laster ikke Twitter-meldingene i denne artikkelen? Trykk refresh i nettleseren din!
«Are you ready to hold the political elite accountable?», skrev den påståtte varsleren «Q» i nettforumet 8kun få dager før valget. «Are you ready to take back control of this country?», fortsatte vedkommende. Den 3. november postet «Q» et bilde av et flagg og siterte Abraham Lincoln. Deretter ble det stille. Også tidligere har det i perioder kunnet gå lang tid mellom hver gang en ny melding fra «Q» har dukket opp. Nå kan det ha en helt konkret forklaring: Ron Watkins, sønn av 8kun-forumets eier Jim Watkins, har nemlig varslet at han slutter som administrator. [caption id="attachment_30308" align="alignnone" width="744"] Skjermdump fra Ron Watkins' Twitter-konto.[/caption] Selv om både far og sønn Watkins lenge har benektet det, har det over tid florert plausible teorier om at én eller begge poster som «Q» i det aktuelle forumet, eller at de er i direkte kontakt med vedkommende som gjør det.

Har ventet på den uunngåelige «stormen» der eliten stilles til ansvar

«Q» fremstiller seg selv som en varsler som sitter med topphemmelig innsideinformasjon om hva som egentlig foregår på høyeste hold i amerikansk samfunnsliv. Det er ingenting som tyder på «Q» faktisk er en varsler. Men helt siden den første krypti...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.