Utviklingen 30. mars: Nå blir prisen enda høyere

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene i Norge mandag 30. mars: Fersk Filter-artikkel: Folkehelseinstituttet har feilberegnet hvor mange syke som trenger intensiv behandling i Norge – vi har sammenlignet prognosene med faktiske tall fra sykehusene. Virus-situasjonen nå: 4452 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 322 er innlagt på sykehus, 97 ligger i respirator. 32 er døde. Penger og arbeid: Stortinget jobber akkurat nå intenst for å bli enige om forslaget til en tredje krisepakke, som regjeringen presenterte på fredag. Opposisjonspartiene ønsker blant annet at mer penger skal bevilges til kommunene allerede nå, heller enn å komme […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.