Utviklingen 29. mars: Derfor er ikke bråket om «søringkarantene» over

Mistet oversikten? Her er en kjapp oppdatering på de viktigste nyhetene i Norge søndag 29. mars: Virus-situasjonen nå: 4 245 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 316 er innlagt på sykehus, 91 ligger i respirator. 26 er døde. Direktør Bjørn Guldvog i Helsedirektoratet uttalte til Dagsrevyen søndag kveld at smittetallene har en «jevn stigning» som tyder på at «tiltakene virker». Helsemyndighetene mener vi fortsatt befinner oss i fase to av epidemien, før den snart går over i «tidlig epidemi»-fasen.  Bråket om veilederen: Regjeringen har omsider presentert en veileder til kommunene om lokale karanteneregler og innreiserestriksjoner. En tidligere formulering om at veilederen «ikke er rettslig […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.