Nei, dette er ikke over i løpet av 14 dager – her er myndighetenes scenario

Myndighetene har nettopp gjort historisk harde inngrep i det norske samfunnet: Skoler og læresteder er stengt. Kulturarrangementer er forbudt. Alle oppfordres på det sterkeste til å unngå fritidsreiser. De omfattende tiltakene gjelder i første omgang til 26. mars. Det betyr imidlertid ikke at Norge går tilbake til normalen om 14 dager. Ifølge Folkehelseinstituttets (FHI) ferske risikovurdering ligger det nemlig an til at samfunnet blir sterkt preget av korona-epidemien i svært lang tid fremover – kanskje til utgangen av året. Her kan du selv lese den oppdaterte risikovurderingen. Og tiltakene som reduserer kontakt mellom mennesker som ikke selv vet at de […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.