Utviklingen 26. mars: «Vi stiller oss bak regjeringens beslutninger»

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene i korona-Norge torsdag 26. mars:

Fersk Filter-artikkel:

Virus-situasjonen nå:

  • 3334 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge.
  • 265 er innlagt på sykehus, 70 ligger i respirator.
  • 14 er døde.

1,6 millioner:

  • Én av tre nordmenn er i risikogruppen for å utvikle alvorlig sykdom av koronaviruset, ifølge nye beregninger fra Helsedirektoratet. Det tilsvarer 1,6 millioner nordmenn.
  • – Men det er viktig å si at selv om man er i risikogruppen, betyr det ikke at man blir alvorlig syk, påpeker fungerende assisterende direktør Espen NakstadLes rådene fra Helsedirektoratet her.

Kort om korona:

  • Folkehelseinstituttet (FHI) og Helsedirektoratet svarer torsdag kveld på gårsdagens kommentarartikkel fra VGs Astrid Meland, som skrev at «regjeringen er på kollisjonskurs med ekspertene» i valg av tiltak og strategier i kampen mot korona.
  • «Vi stiller oss nå bak regjeringens beslutninger om tiltak og målet om å slå ned smittespredningen så mye som mulig»,

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.