Utviklingen 26. mars: «Vi stiller oss bak regjeringens beslutninger»

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene i korona-Norge torsdag 26. mars: Fersk Filter-artikkel: Sigbjørn (48) sitter i hjemmekarantene i Kina – og voktes døgnet rundt. Les artikkelen og se videoene! Virus-situasjonen nå: 3334 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 265 er innlagt på sykehus, 70 ligger i respirator. 14 er døde. 1,6 millioner: Én av tre nordmenn er i risikogruppen for å utvikle alvorlig sykdom av koronaviruset, ifølge nye beregninger fra Helsedirektoratet. Det tilsvarer 1,6 millioner nordmenn. – Men det er viktig å si at selv om man er i risikogruppen, betyr det ikke at […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.