Utviklingen 25. mars: «Kan også tenkes at man ikke får vaksiner»

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene i korona-Norge onsdag 25. mars: Fersk Filter-artikkel: Kunder med store bankkontoer ringer den oslobaserte butler-tjenesten og spør: «Kan dere skaffe meg mat dersom jeg blir syk?». Les vår artikkel: Slik sikrer de rike seg mot koronaepidemien. Virus-situasjonen nå: 3070 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 238 er innlagt på sykehus, 57 ligger i respirator. 14 er døde. Mer korona-nytt: Å «slå ned smitten» er visst det nye moteordet fra myndighetshold. Hva innebærer det? At Norge kan måtte leve med trusselen fra koronaviruset til det finnes en vaksine. – De mest […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.