Slik sikrer de rike seg mot koronaepidemien

Regjeringen har videreført de mest inngripende tiltakene befolkningen har opplevd i fredstid. Arbeidsledigheten stiger, saldoen minker og folk tør knapt å hilse på gata. Det er lov å være redd. Også de med store bankkontoer er redde. Men heldigvis får de hjelp: Utenlandske milliardærer har via sine kontakter sørget for private korona-tester til seg selv og sine, selv om nasjonale myndigheter har insistert på at helsevesenet bare skal teste etter strenge kriterier. Tjenestetilbydere i luksusmarkedet bistår korona-redde kunder med skreddersydde flyreiser fra lukkede terminaler der kontakten med andre, potensielt korona-smittede passasjerer er redusert til et minimum. Stjerneskuespiller Gwyneth Paltrow poserer med […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.