Utviklingen 2. april: Slik ble forslaget til «kontantstøtte»

Mistet oversikten? Fortvil ikke. Her er de viktigste nyhetene fra Norge torsdag 2. april: To ferske Filter-artikler: Kan vi ikke bare gjøre akkurat som i Sør-Korea, da? Nei, det krever litt mer å stanse koronaepidemien her hjemme. Er vi helt sikre på at det er bra å bruke så enorme ressurser på koronabekjempelse? Professor i helseøkonomi Bjarne Robberstad er temmelig skeptisk. Virus-situasjonen nå: 5128 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 316 er innlagt på sykehus, 96 ligger i respirator. 50 er døde. «Kontantstøtte»-forslaget: Torsdag kveld ble det kjent hvor mye penger hver enkelt bedrift får tilgang på gjennom […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.