Trump skal ønske seg håndjern ved arrestasjon

DONALD TRUMP SKAL HA sagt til sine rådgivere at han ønsker å bli påført håndjern for å lage mest mulig spetakkel ved en eventuell, symbolsk pågripelse. Det kan skje i forbindelse med tiltalen som er ventet i New York i løpet av uka. Trump vil da bli løslatt samme dag, men risikerer senere å bli dømt til inntil fire års fengsel for å ha brukt valgkamppenger på å få pornoskuespilleren «Stormy Daniels» til å holde tett om deres forhold. 

I Kongressen utnytter Trumps partifeller sin majoritet til å hjelpe den potensielle presidentkandidaten så godt de kan, inkludert å hindre statsadvokatens etterforskning ved å kreve hans vitnesforklaring. 

Rundt halvparten av de spurte i en Ipsos-måling sier de mener etterforskningen er politisk motivert. Mange mener samtidig at det er trolig at Trump faktisk er skyldig. CNN/The Guardian/Reuters/Filter Nyheter

VLADIMIR PUTIN SIER Kinas foreslåtte fredsplan kan ligge til grunn for

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.