Slik fikk narkopolitiforeninga fylkeskommunen til å slå ned på Unge Venstre-kampanje

Unge Venstre-medlemmer på stand med «Legalize it»-brosjyre. Foto: Unge Venstre
Unge Venstre har reagert på at de i forbindelse med skoledebatter i valgkampen har fått beskjed om å fjerne eller utelate valgkamp-materiell som tar til orde for legalisering av cannabis. En rekke fylkeskommuner har instruert sine videregående skoler om å nekte ungdomspartiet å dele ut buttons og reise bannere med slagordet «Legalize it» og en illustrasjon av en hånd som holder en joint. I flere tilfeller har det skjedd etter at fylkeskommunene er kontaktet av Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) – en politisk organisasjon som ikke representerer politiet, men har mange politifolk som medlemmer. Foreningen er kjent for å være iherdige motstandere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.