Skal tale i Oslo – kalte Breivik «seriøs politisk tenker med veldig mange innsikter»

Det antisemittiske og raseideologiske nettverket Scandza Forum arrangerer lørdag en ny konferanse på hemmelig sted i Oslo, der det uttalte temaet er biologi. Filter Nyheter har tidligere skrevet om hvordan én av foredragsholderne, amerikaneren Greg Johnson, under rettssaken mot Anders Behring Breivik i 2012 skrev en artikkel hvor han hyllet terroristens begrunnelser for massedrapet i regjeringskvartalet og på Utøya. Uttalelsene fikk terrorekspert og seniorforsker Thomas Hegghammer ved Forsvarets Forskningsinstitutt (FFI) til å ta til orde for at Johnson bør nektes innreise til Norge før konferansen på lørdag. Les også: Terrorforsker mener Norge bør nekte Breivik-beundrer innreise før konferanse i Oslo […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.