Hyllet Breiviks begrunnelse for 22. juli-terroren – nå skal han til Oslo for å tale for «hvite nasjonalister»

Lørdag 2. november har det raseideologiske og antisemittiske nettverket Scandza Forum igjen planlagt en konferanse i Norge. Møtet, med biologi som uttalt tema, holdes på hemmelig sted i Oslo. Flere av talerne på konferansen og tidligere foredragsholdere i Scandza Forum er kjent for å ha jøder som fiendebilde og for å fremme rasistiske konspirasjonsteorier om innvandrere. Konferansen har i år blant annet blitt markedsført på det norske nettstedet til nynazistene i «Den nordiske motstandsbevegelsen» (DNM), og av enkeltpersoner i høyreekstreme miljøer via ulike chatkanaler. På Scandza Forum i Oslo i 2017 var det flere organiserte nynazister blant de rundt 60 tilhørerne. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.