Selv på hjemmekontor slipper man ikke unna allmøtene i disse dager, og du har kanskje måttet høre sjefen presentere både koronatiltak og permitteringsvarsler via videokonferanse.

Filter Nyheter vil i stedet ha allmøte med... alle!

Onsdag 29 april klokka 20.30 har vi og programleder Eirik Bergesen (kjent fra Trumps verden på Tv2 nyhetskanalen) satt sammen et panel med blant andre Børge Brende, Anine Kierulf, Bård Vegar Solhjell og Torgeir Waterhouse for å snakke om hva de tror skjer etterpå. Etter at koronakrisen har lagt seg. Hvor fort kan økonomien komme seg opp igjen? Hvordan vil klima påvirkes av det som nå skjer? Hva hvis? Hva nå? Hjelpes, vi har mange spørsmål.

Foreløpig er følgende gjester bekreftet:

Børge Brende - President, World Economic Forum

Anine Kierulf - menneskerettighetsekspert og førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo

Bård Vegar Solhjell - Direktør i NORAD

Torgeir Waterhouse - Partner, Otte

Allmøtet vil strømmes på Facebook, og vi vil oppdatere eventet jevnlig ettersom flere gjester og mer av programmet spikres. Meld deg på for å få oppdateringer helt frem til sending.

… og det blir flere allmøter fremover

Hver måned vil Filter sammen med Bergesen sette sammen et nytt panel som vil ta for seg forskjellige temaer som Filter Nyheter er opptatt av og forlenge diskusjonen fra journalistikken vår.

Selvsagt er også arrangementene gratis tilgjengelig for alle.

Men også dette koster penger, for oss, og Filter er avhengig av støttespillere. Så om du vil ha en samtale og ikke en krangel, med viktige meningsbærere rett inn i kontoret/stua, uten reklame, så håper vi du vil være med på å gjøre både journalistikken og arrangementene bedre.

Du kan gjøre dette ved å bli månedlig bidragsyter eller gi et årsbeløp. Begge deler gir deg vårt nye magasin i posten hver måned. Om du bestiller de neste dagene (se nedenfor), rekker du forøvrig å få den aller første utgaven, som akkurat kom fra trykkeriet.

Du kan også  vippse et engangsbeløp til 514053 eller du kan være med å by på selve den originale tegningen til førsteutgaven av Filter-magasinet, signert vår egen Pål Nordseth:


Vi auksjonerer altså bort en innrammet original av tegningen som pryder forsiden. Dette bildet kan bli ditt ved å sende oss en melding i kommentarfeltet under sendingen, så vil det høyeste budet motta bildet i post bare noen dager etter. (Du kan også sende et bud NÅ, på mail til [email protected]).

Men aller helst ønsker vi at du setter av litt tid onsdag klokka 20. 30 og ser den viktigste live-sendingen siden månelandingen, helst med et rykende ferskt Filter magasin på bordet iført en raff ny Filter t-skjorte. Pengene går altså til Filter Nyheters redaksjon. Vi har ett mål: ansette flere journalister som kan gi deg enda mer og bedre journalistikk.


Støtt Filter Nyheter!

Å lage kvalitetsjournalistikk koster penger, uten deg som støttespiller er ikke dette mulig.

For kun  100,- kroner i måneden (150,- om du føler deg raus) eller 900,- i året får du Filter Magasin i postkassa / digitalt på nett, delta i kommentarfeltene på sakene våre og tilgang til Filter Lyd, der du kan lytte til artiklene.

Bare klikk på et av valgene under så blir det hele gjort med Vipps. Samtidig godtar du våre kjøpsvilkår.

Du kan også støtte Filter ved å vippse et valgfritt beløp til 514053. Les mer her. 

Vil arbeidsplassen din støtte Filter Nyheter? Send en epost til [email protected] eller besøk denne nettsiden for mer informasjon.

Våre bedriftsabonnenter får fire utgaver av Filters papirmagasin til kontoret hver måned for 3000 kroner i året.

Stjel artiklene våre

Filter Nyheter vil gjerne at du, helt gratis, republiserer våre artikler og tegninger/grafikker. Grundig, faktaorientert journalistikk har aldri vært viktigere.

Alt du trenger å gjøre er å sende e-post til [email protected] der du informerer om hvor innholdet skal publiseres. Vi svarer deg så fort som mulig. Les mer her.