25. april – Dette skjedde mens du sov: Kina sender leger til Kim Jong Un

  • VG har publisert opposisjonens historie om hva som skjedde de dramatiske timene og døgnene i helgen det første kriseforliket ble behandlet på Stortinget, fra fredag 13. mars til søndag 15. mars. Avisen har blant annet fått tilgang til dokumentene som ble utarbeidet under forhandlingene. Både Ap-leder Jonas Gahr Støre og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum etterlyste mer erfarne forhandlere fra regjeringen i finanskomiteen, for å sikre forankret og rask utkvittering av forslag.
   
  • USA har passert 50 000 døde av koronaviruset. Donald Trump sier forresten at han var sarkastisk om den «test ut injisering av desinfeksjonsmiddel»-ideen sin.
 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.