Du har nå tre valg

Slik støtter du Filters journalistikk

Vi prioriterer fakta foran følelser, klimakrisen foran kjendiser, og kaster ikke bort tid på nyhetsmeldinger du kan lese mange andre steder. Kanskje viktigst: Vi venter med å publisere til vi er sikre på at vi selv forstår en sak så godt at vi kan forklare den til deg.

Men akkurat nå handler selvfølgelig alt om den nær ufattelige situasjonen Norge og verdenssamfunnet forsøker å løse og vi trenger din hjelp.

Filter får ingen former for pressestøtte fra staten, og finansieres ikke av milliardærer med en politisk agenda. Filters eiere har ingen innflytelse på hva redaksjonen (ikke) skal skrive om, og vi selger ikke reklameplass midt blant nyhetsstoffet der leserne blir lurt til å tro at annonser er journalistikk.

Vi har det siste året fått mange donasjoner og disse er svært viktig for oss. Derfor har vi jobbet med et prosjekt for å kunne gi de som donerer noe tilbake, nemlig Filter Magasin! Våre beste saker levert hjem til deg en gang i måneden. Nå tar vi sats og lanserer det nye produktet i dag og første utgave går i trykken i slutten av april.

For 100,- kroner i måneden får du Filter Magasin rett hjem i postkassa 11 ganger i året. Ønsker du å donere årlig koster det 900,- kroner. Bare klikk på et av valgene under så blir det hele gjort med Vipps. Samtidig godtar du våre kjøpsvilkår.

Om du bestemmer deg nå, bidrar du til at både selve magasinet blir bedre og at redaksjonen får større ressurser i en periode der uavhengige medier er viktigere enn noensinne.

For ordens skyld: Filters journalistikk skal fremdeles være gratis på nettet, vi vil at alle – også de som ikke har råd til donere – skal ha tilgang på viktig og grundig nyhetsstoff.

Har du lyst til å støtte vårt arbeid med kritisk og faktabasert journalistikk, kan du også sende Filter-redaksjonen et engangsbeløp via Vipps.

Alle som donerer 498,- får tilsendt en fjong t-skjorte med Filter-logoen. Bare velg ønsket størrelse med knappene under.

Ønsker du å donere ett større (eller mindre) beløp uten t-skjorte, kan du gjøre dette direkte i Vipps-appen. Velg «Send» og tast inn nummeret 514053 (eller søk opp Filter Media).

Tusen takk til alle som bidrar!

Bedrift

Ønsker du å donere som bedrift tilbyr vi gjerne det. Ta kontakt på epost [email protected] og fortell oss hvilken pakke som passer for dere.

    1. 2.789,– per år 3 eksemplarer Filter Magasin levert hver måned i et år
    2. 7.489,– per år 25 eksemplarer Filter Magasin levert hver måned i et år.
    3. 35.000,– per år Så mange eksemplarer bedriften trenger levert hver måned og et
      foredrag om gravejournalistikk ved redaktør i Filter, Harald Klungtveit.