Onsdag 13 april på tre minutter: Bent Høies «nachspielidé», Razzia i Panama og «det var det niggeren fortjente»

Dette nyhetsbrevet får du rett i innboksen hver dag om du registrerer deg her.   Sørstatslynsjing USA henrettet i natt drapsdømte Kenneth Fults (47) med ei giftsprøyte i Georgia, 20 år etter pågripelsen. Det skjedde til tross for at Fults hadde svært lav IQ, at den rasistiske forsvarsadvokaten hans sov under deler av rettssaken, og at et av jurymedlemmene bak dommen seinere har uttalt at «det var det niggeren fortjente».   Mæland vil ha ryggen fri Panama-dokumentene utløser svært mange overtidstimer i både DNB og NFD. Først klokka 23 i går fikk banken en svært lite tillitsfull liste med hele 26 oppfølgingsspørsmål […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.