Nyhetsbrev 8. juni: Fire drept i terrorangrep mot muslimer i Canada

MUSLIMFIENDTLIG TERROR: Fire mennesker er døde og en ni år gammel gutt skadet etter at en mann i går kveld brukte en bil som drapsvåpen mot en muslimsk familie som var på søndagstur i byen London i Ontario i Canada. 20 år gamle Nathaniel Veltman ble pågrepet av politiet omlag sju kilometer fra åstedet. «Etterforskerne mener dette ble gjort med hensikt og at ofrene var utpekt på grunn av deres muslimske tro. Bevisene tilsier at dette var en planlagt, overveid handling, motivert av hat», uttalte politiet i dag. Canadas statsminister Justin Trudeau stadfestet i ettermiddag  at drapene dreide seg om et terrorangrep, men lite er foreløpig kjent om gjerningsmannens bakgrunn. (Han hadde ingen kjent […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.