Moské-terroristen i Quebec skal ha vist støtte til Trump og Le Pen – framsto som innvandringsfiendtlig anti-feminist

Alexandre Bissonnette. (Foto: Facebook-profil)
Politiet i Canada har ennå ikke gått ut med hva de mener var motivet bak terrorangrepet i Quebec søndag kveld, der seks muslimske menn ble drept og minst åtte skadd. Men det ble mandag kveld på det rene at 27 år gamle Alexandre Bissonnette – en hvit, fransk-kanadisk universitetsstudent – ifølge politiet utførte massakren alene. Ifølge den kanadiske avisa The Globe and Mail er det ingen åpenbare spor av ekstreme politiske meninger i Bissonnettes historikk før mars i fjor - da Marine Le Pen, lederen for National Front i Frankrike, holdt folkemøte i Quebec. Etter dette skal 27-åringen ha framstått som en nettaktivist […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.