Nyhetsbrev 7. oktober: Rus-revolusjon i rettssystemet

God formiddag! FAVORITT: Hvem skal bli ny KrF-leder? Kampen står i all hovedsak mellom Olaug Bollestad og Dag Inge Ulstein, men sistnevnte seiler opp som favoritt: KrFU og fylkeslagene i Møre og Romsdal, Vestland og Agder peker alle på den 40 år gamle utviklingsministeren fra Sula – han er utdannet familieterapeut og har bakgrunn som både ungdomsleder i Salem Misjonsforsamling og sosial- og finansbyråd i Bergen.        – Han har et brennende engasjement på saksområder som vi tenker er viktige fremover, som kampen mot fattigdom, omfordeling og klima, sier gruppeleder Trude Brosvik i Vestland KrF til NRK. Bollestad har støtte fra både Rogaland og KrF Kvinner, men […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.