Nyhetsbrev 28. april: Guide til abortstriden

God dag!NYE MØRKE REKORDER: India har siste døgn registrert over 3200 dødsfall og 362 567 nye koronatilfeller samtidig som det samlede offisielle dødstallet passerte 200 000. (Krematoriene i landet skal flere steder ha gått tomme for brensel til ovnene). Dessverre forteller tallene oss bare at katastrofen fremdeles vokser, ikke nøyaktig hvor ille situasjonen er. Ingen eksperter tror at de dystre tallene er komplette, og en sykehusdirektør beskriver smittespredningen som et «inferno». De første hjelpesendingene fra vestlige land med respiratorer og oksygen-utstyr ankom i går, samtidig som kritikken mot statsminister Narendra Modi tiltar i styrke på grunn av den haltende vaksinestrategien i India.    PS: Her hjemme viser Folkehelseinstituttets ukesrapport  at smitten i Norge er synkende, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.