Nyhetsbrev 27. oktober: 15-åring var inspirert av høyreekstreme terrorister

ALLE REGNSKAP VAR FEIL: Filter Nyheter kunne i går fortelle at Utenriksdepartementet og Klima- og miljødepartementet krever hele 12,7 millioner kroner tilbakebetalt fra analyseforetaket Rhipto. «Utenriksdepartementet finner at de prosjektregnskaper Rhipto har levert for årene 2015 til 2020 er uriktige. På denne bakgrunn kreves det full stans i videre bruk av midler fra UD og krav om tilbakebetaling av alle ubrukte midler», skriver UD i et brev til den lille organisasjonen, som Utenriksdepartementet finansierte opprettelsen av. «Det understrekes at ytterligere krav kan bli aktuelt når pågående tilsyn er gjennomført», skriver ekspedisjonssjef Ingvild Andreassen Sæverud i Klima- og miljødepartementet i et tilsvarende brev som Filter Nyheter nå har fått innsyn i.  […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.