Nyhetsbrev 27. januar: Rudy «cashet inn» på stadig villere valgløgner

MOT RIKSRETT: 45 av 50 senatorer fra Det republikanske partiet stemte tirsdag kveld for en resolusjon som erklærer at riksrettssaken mot eks-president Donald Trump er i strid med den amerikanske grunnloven og derfor må droppes. Selv om resolusjonen ikke ble vedtatt (alle de 50 demokratene stemte imot, i tillegg til fem «moderate» republikanere som Mitt RomneySusan Collins og Ben Sasse), sier stemmetallene noe om hvor liten sjansen er for å få Trump dømt – dette vil som kjent kreve 2/3 flertall og at minst 17 republikanske senatorer går inn for det. Den avgåtte presidenten stilles til riksrett for å ha oppviglet til opprør i forbindelse med stormingen av kongressbygningen for tre uker siden.

HAR ID PÅ 400: Apropos stormingen av Kongressen, har FBI – etter å ha mottatt mer enn 200 000 tips, inkludert store mengder bilder og video – klart å identifisere 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.