Nyhetsbrev 19. august: Frp beholder pengene fra hemmelige givere

God formiddag!SKYLDER PÅ HVERANDRE: Etterretnings-svikten som ligger bak den dødelige og fullstendig ukontrollerte evakueringen fra Kabul preger nå regjeringene i mange vestlige land. Samtidig avslørte New York Times på mandag at president Joe Biden tidligere i år hadde fått langt dystrere etterretningsrapporter om Taliban enn de optimistisk uttalelsene hans om tilbaketrekningen skulle tilsi, og at CIA hadde gitt ganske klar beskjed om at afghanske styrker ikke ville stå imot Talibans ferd mot Kabul. Det hvite hus og forsvarssjef Mark Milley svarte i går på lekkasjene med å peke på at ikke engang de mest pessimistiske etterretningssjefene har indikert at Taliban skulle ta kontroll så raskt. –  Jeg kjenner ikke til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.