Markerer seg mot destruktiv nettdebatt – nekter å si noe om HRS-støtte

Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H).
Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H) «vil ikke gå inn på» hvilke vurderinger som lå bak at stiftelsen Human Rights Service (HRS) i fjorårets første forslag til statsbudsjett fikk den offentlige støtten redusert med 500 000 kroner. Stiftelsen er gjentatte ganger blitt beskyldt for å bidra til fiendtlig stemning mot muslimer i Norge, men har likevel mottatt statsstøtte som «nasjonalt ressursmiljø på integreringsfeltet» i en årrekke - sist 1,8 millioner kroner i 2018 - til tross for at pengene i sin helhet har gått til det anti-islamske nettstedet Rights.no. Det var Kunnskaps- og integreringsdepartementet under Sanners ledelse som kuttet i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.