«Komplett uakseptabelt»: Varsler Frp-oppgjør etter kutt i støtten til HRS

Per-Willy Amundsen (Frp) har vært en ivrig støttespiller for HRS.
Tidligere justisminister Per-Willy Amundsen (Frp) reagerer kraftig etter at det i dag ble kjent at hans egen regjering foreslår å kutte den øremerkede statsstøtten til Hege Storhaug-stiftelsen Human Rights Service med 500 000 kroner i forslaget til neste års statsbudsjett. - De kaster penger etter Venstre og venstresidens politiske venner, noe som gjør det ekstra provoserende. Dette bør ikke bli stående. Jeg har allerede varslet Jan Tore Sanner (som er ansvarlig statsråd for integreringsfeltet, red. anm.) om at vi ikke kommer til å sitte stille og akseptere dette. Jeg forventer at de legger inn pengene og faktisk øker overføringene til […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.