Har fått 22,5 millioner av staten: Hele støtten går i dag til anti-islamsk nettsted

Krangelen om de statlige overføringene til stiftelsen Human Rights Service (HRS) går langt inn i regjeringen: Da forslaget til statsbudsjettet for 2019 ble lagt frem i oktober, reagerte flere Frp-politikere kraftig på at HRS «bare» var tilgodesett med 1 350 000 kroner. Både Sylvi Listhaug og Per-Willy Amundsen varslet kamp for å reversere kuttet på 500 000 kroner, mens HRS selv lanserte en «Folkeaksjon for Norge». Målet med aksjonen var å opprette en «egen maktkanal» for dem som opplever å ikke «bli hørt av regjeringen og Stortinget», heter det i en kommentar fra daglig leder Rita Karlsen på nettstedet Rights.no: «Politikerne svikter […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.