Kutter 500 000 i statsstøtten til Human Rights Service

Hege Storhaug i HRS.
Stiftelsen Human Rights Service mottok i både 2017 og 2018 en støtte på 1,8 millioner kroner over statsbudsjettet. Det øremerkede tilskuddet til «nasjonale ressursmiljø på integreringsfeltet», der aktører som Norsk organisasjon for asylsøkere og Innvandrernes landsorganisasjon også mottar midler, skal medvirke til at innvandrere og barna deres deltar og får «mer tillit i det norske samfunnet». HRS og Hege Storhaug er imidlertid mer kjent for sin sterkt islamkritiske blogg, der de i fjor høst blant annet oppfordret lesere til å bilder av muslimer på gata. I år blir støtten kuttet med en halv million kroner: Fra en årlig overføring på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.