LO-representant i Arendalsuka snur: Ber om nytt møte for å nekte antisemittiske Alliansen

Distriktssekretær for LO i Agder, Agnes Norgaard.
Filter Nyheter omtalte tirsdag at rådet for Arendalsuka før helga fattet vedtak om at det antisemittiske partiet Alliansen, ledet av nyfascisten Hans Lysglimt Johansen, skal få stå på stand under den politiske festivalen og holde en markering som del av årets arrangement i august. Arendalsordfører Robert Cornels Nordli (Ap) og fylkesordfører i Aust-Agder, Gro Bråten (Ap), stemte nei til Alliansen i møtet, men møtte motstand: Både Agnes Norgaard (distriktssekretær for LO i Agder), Siri Mathiesen (regiondirektør for NHO i Agder) og Stephen Seiler (viserektor ved Universitetet i Agder) stemte ja - og utgjorde dermed flertallet i vedtaket som åpnet for Alliansens […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.