Lavrov vil lage «ny verdensorden» med Kina, ingen tegn til de-eskalering i Ukraina

STORPOLITIKKEN: Det er meldt om nye og enda mer intense russiske angrep i områdene rundt Kyiv og Tsjernihiv den russiske viseforsvarsministeren i går hevdet Russland sklulle «drastisk» nedskalere den militære innsatsen. «Nok et bevis på at Russland lyver» sier ordføreren i Tsjernihiv, der 25 er skadd etter det som omtales som et «kollosalt angrep» på bysentrum i dag. Kreml-talsmann Dmitri Peskov sier det ikke er ny fremgang å melde fra våpenhvileforhandlingene med Ukraina i Istanbul i dag. Peskov sier Moskva har mottatt forhandlingsposisjonen til det invaderte landet i skriftlig form – det ble i går kjent for å bygge på en ordning der land som Tyskland, Israel […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.