Her taler han sammen med Breivik-apologet: Stifter av forlaget «Legatum» var i jødefiendtlig og rasistisk nettverk

Da den dresskledde amerikaneren Greg Johnson hadde snakket seg varm i selskapslokalet Bekkelagshuset i Oslo, ville han forklare hvordan det henger sammen at jødene kontrollerer Norge: «Vi mistet kontroll på kulturen vår, vi mistet kontrollen over utdanningsinstitusjonene våre, og derfor mistet vi kontrollen på politikken og vår skjebne – fordi vi lot denne fremmede gruppen, jøder, komme inn og orme seg inn maktposisjoner. De styrer vårt land, og – fordi vi har så mye makt over deres land (Norge, red. anm.), også deres land – inn i glemselen. Og det må ta slutt». «Scandza Forum» i Oslo 1. juli 2017 var […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.