Frp vil ekskludere ordførerkandidat fra partiet for muslimfiendtlige holdninger – tar avstand fra SIAN

Brungot deltok lørdag på en demonstrasjon for SIAN foran Stortinget i Oslo.
Kort tid etter at Filter Nyheter søndag ettermiddag publiserte en kritisk artikkel om en lang rekke islam- og muslimfiendtlige innlegg publisert av Frps ordførerkandidat John Brungot i Nesodden, kom beskjeden fra partiledelsen: Fremskrittspartiet vil ekskludere ham. – For Fremskrittspartiet er religionsfrihet en grunnleggende verdi og gjelder uansett hvilken religion man bekjenner seg til. John Brungots holdninger til islam og muslimer er ikke forenelig med å være medlem av FrP. Jeg har derfor bedt fylkeslaget om å starte prosessen med å ta fra ham medlemskapet, skriver leder i Frps organisasjonsutvalg, Alf Erik Andersen, i en e-post til Filter Nyheter. I artikkelen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.