Ordførerkandidat i Frp kaller muslimer «dødsfiender» og «barbarer» – sprer rasistiske konspirasjonsteorier på nettet

Etter første publisering er denne artikkelen oppdatert med kommentarer fra Frp sentralt (se nederst), der det framgår at partiet starter eksklusjonsprosess mot Brungot. Han kaller muslimer  «våre dødsfiender», hevder at asylsøkere er «forkledd invasjon»,  sprer falske nyheter om skytemassakrer og mener nyhetsjournalisten Kadafi Zaman er en muslimsk «muldvarp» i TV 2. Nå står John Brungot (70) øverst på Fremskrittspartiets liste til kommunevalget i Nesodden. Ifølge ham er Europa «under beleiring av islam» med innvandrere som «søker å ta over våre land og kue oss» i «en organisert invasjon av islamske barbarer». Filter Nyheter har siden fredag forsøkt å få kontakt med Brungot […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.