Fire volds- og trusselepisoder mot Ap og AUF under årets valgkamp – dette vet vi

AUF-erne heier fram Jonas Gahr Støre etter partilederdebatt utenfor Studentersamfunet i Trondheim.
I kjølvannet av terrorangrepet 22. juli 2011 har en tredjedel av ungdommene som var på Utøya blitt utsatt for hatefulle ytringer eller trusler, ifølge «Utøyastudien». Forrige uke ble én Arbeiderparti-politiker og et AUF-medlem ved to ulike anledninger fysisk angrepet i valgkamp-sammenheng. Tidligere i valgkampen har to andre AUF-politikere blitt truet mens de har stått på valgkampstand. Dette vet vi så langt om hva som har skjedd: Slått mens han ventet på Støre Utenfor Studentersamfundet i Trondheim ble AUF-politiker Mathias Solli (20) slått til – med et glass – sent på kvelden torsdag 2. september. Sammen med rundt 30 andre AUF-ere ventet […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.