Facebook sprer poster som trekker Russlands krigsforbrytelser i tvil

STORMER IKKE STÅLVERK: Vladimir Putin har personlig beordret soldatene i Mariupol om likevel ikke å storme stålverket der det er antatt at rundt tusen sivilister ligger i skjul sammen med ukrainske soldater. Istedet skal de russiske styrkene forsegle området slik at «selv ikke en flue kommer ut», sier presidenten i et tv-sendt møte med forsvarsminister Sergej Sjojgu. Kraftig motstand i et uoversiktelig område, der det blant annet finnes et nettverk av underjordiske ganger, har i flere dager gjort det umulig for russerne å ta over stålverket, selv om resten av den strategiske viktige havnebyen ifølge Putin er under russisk kontroll. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.