Dette kan du vente deg av høringen om Kongress-stormingen

SANNHETENS TIME: Den tv-sendte, offentlige høringen til komiteen i Representantenes hus som har gransket stormingen av Kongressen 6. januar i fjor starter i kveld. Høringen vil gi offentligheten et dypere innblikk i hva den svært omfattende etterforskningen har ført til av ny kunnskap om forsøkene på å stanse Joe Bidens overtakelse av presidentembetet, og det er blant annet varslet at vi skal få se forhåndsteipede vitnesbyrd fra medlemmer av Donald Trumps stab.Blant det Politico lurer mest på: Koordinerte noen av militslederne som deltok i stormingen seg med noen i Det hvite hus eller i Trumps valgkamporganisasjon? Hva foretok Trump seg […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.