Delt blant norske ekstremister: Nynazister brukte politikere som skyteskive

Nazistene i DNM skjøt på blink mot sine politiske fiender.
Nynazistene i Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) feiret den svenske nasjonaldagen 6. juni med å skyte på blink mot bilder av partiledere, journalister og personer med jødisk tilknytning. – Det er dessverre ikke første gang at denne voldelige gjengen angriper politiske ledere, uttaler Centerpartiets leder Annie Lööf. Dette er en artikkel fra Filter Nyheters svenske samarbeidspartner Expo. DNM er en voldsfremmende nazistisk organisasjon som hyller Adolf Hitler og knytter sin revolusjonære ideologi til tekster om geriljakrig og terrorisme. På nasjonaldagen i Sverige var personer fra DNMs lokale avdeling i Blekinge og Skåne (det såkalte Rede 3) samlet på en gård i den nordlige delen av Skåne. Én […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.