Her går de norske nynazistlederne side om side med mennene som nå er tatt for bombeangrep mot asylmottak

Foto: Expo
Jimmy Jonasson og Tommy Olsen. Foto: EXPO
SAMMENDRAG: * Norsk nynazistleder: bomber «ikke en del av vår virksomhet» * PST frykter angrep mot asylmottak i Norge * Norske medlemmer fratatt skytevåpen * Rekrutterer ungdommer Tre menn tilknyttet den nynazistiske organisasjonen «Den nordiske motstandsbevegelsen» sitter nå varetektsfengslet i Sverige, etter tre bombeangrep på kort tid i Gøteborg-området: 11. november 2016 gikk det av en tidsinnstilt bombe festet på en sykkel utenfor den venstreradikale bokhandelen Syndikalistisk forum. Fasaden fikk skader, og ut fra bombens plassering kunne den skadet forbipasserende alvorlig, ifølge påtalemyndigheten. 5. januar eksploderte en sprengladning i en søppelpose mens en rengjører ryddet på et hotell som fungerer […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.