Årskavalkade (oktober-desember): Brutalt lærerdrap, Trump taper og Frp-lag i trøbbel

Det er trygt å si at 2020 ble et år utenom det vanlige. Vi vet nok at du husker koronapandemien, som fortsatt herjer landet. Men hva med alt det andre? Med utgangspunkt i Filter Nyheters daglige nyhetsbrev – som du kan få rett hjem i postkassa ved å trykke på denne lenka – vil vi romjula oppsummere året som har gått. Det gjør vi kvartal for kvartal: Husker du at regjeringen selv foreslo å videreføre støtten på 1,8 millioner kroner til Human Rights Service over statsbudsjettet?

Oktober: Fransk lærer brutalt drept

2. oktober

Donald Trump og førstedame Melania Trump tester positivt på koronavirus.

Sikkerhetsfolk ved den jødiske synagogen i Oslo oppdager en mann som oppfører seg påfallende – en politipatrulje finner senere en kniv på mannen, som tidligere har aksjonert på samme sted med medlemmer i nynazistgruppa Den nordiske motstandsbevegelsen.

4. oktober

SIAN-aktivisten Dan Eivind Lid antas drept i Kristiansand. Til tross for at det ikke finnes holdepunkter for et politisk motiv bak ugjerningen, velger

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.