Årskavalkade (april-juni): Tangens «drømmeseminar», politidrap i USA og Manshaus dømt

Det er trygt å si at 2020 ble et år utenom det vanlige. Vi vet nok at du husker koronapandemien, som fortsatt herjer landet. Men hva med alt det andre? Med utgangspunkt i Filter Nyheters daglige nyhetsbrev – som du kan få rett hjem i postkassa ved å trykke på denne lenka – vil vi romjula oppsummere året som har gått. Det gjør vi kvartal for kvartal: Husker du avsløringen av den nyslåtte oljefondsjefens topptunge seminar i USA?

April: Barnehagene kan gjenåpne

4. april

Keir Starmer blir valgt som leder for Labour-partiet i Storbritannia og etterfølger dermed Jeremy Corbyn.

6. april

Nye beregninger viser at det såkalte reproduksjonstallet (Re) i koronaepidemien er nede på 0,71 (eller mer konkret i intervallet fra 0,45 til 1) og at hele smitteveksten er stanset.

7. april

Regjeringen opplyser at barnehager kan gjenåpne fra 20. april, mens 1.-4. trinn i grunnskolen og SFO kan åpne fra 27. april.

8. april

Bernie Sanders trekker seg fra kampen om å bli demokratenes presidentkandidat.

21. april

Det blir kjent at nyslått oljefondsjef Nicolai Tangen i fjor høst fløy inn flere norske samfunnstopper til et tredagers «drømmeseminar» i Philadelphia, USA. Flere av gjestene ...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.