5 punkter: «Vil få flere til å åpne øynene» – slik reagerer de på Qanon-dokumentaren

Hvis du har latt deg oppsluke fullstendig av de første episodene i den ferske HBO-serien om megakonspirasjonsteorien Qanon, kan du trøste deg med at du ikke er alene: «Where we go one, we go all», holdt vi på å skrive, men det gjorde vi ikke. Spoiler-alert: Denne artikkelen avslører litt av innholdet i «Q: Into the storm»-dokumentaren. Alle med affinitet for true crime-sjangerens dramaturgi, bør antakelig slutte å lese her. Qanon-universet hviler på en ellevill forestilling om at verden styres av en pedofil og djeveldyrkende elite av politikere fra Det demokratiske partiet, Hollywood-kjendiser og andre samfunnstopper. Les også: Dette er konspirasjonsteorien […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.