20. mai: Manshaus «en ytterst farlig person» + Kina ny storeier i Norwegian

MANSHAUS-SAKEN: Aktor Johan Øverberg er i gang med sin prosedyre i rettssaken mot Philip Manshaus: – Han er en ytterst farlig person. Det er han som bestemmer hvem som fortjener å leve og hvem som må dø, dersom det tjener hans sak, sier statsadvokaten. Følg oss på Twitter for kontinuerlige oppdateringer. NORWEGIAN GOES CHINA: Flyutleie-selskapet BOC Aviation, eid av den kinesiske staten, blir en av de nye storeierne i Norwegian. Selskapet har hovedkontor i Singapore og er børsnotert i Hongkong. De har gått med på å få 389 millioner aksjer i bytte mot at 1,6 milliarder kroner i gjeld blir slettet. Eierandelen blir 12,67 prosent. DROPPET ANSATTE: Sentralbanksjef Øystein Olsen droppet å intervjue interne kandidater til jobben som oljefondssjef. Han så ikke noe poeng i å intervjue de interne finalekandidatene siden de «hadde god kjennskap til hverandre fra før», 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.