15 dager igjen: Corbyn nekter å be jøder om unnskyldning fire ganger på rad

Etter at den britiske sjefrabbineren Ephraim Mirvis tirsdag langet ut mot Labour-ledelsens håndtering av antisemittisme i en uvanlig og svært krass kommentarartikkel i The Times, måtte Jeremy Corbyn bruke store deler av gårsdagen på brannslukking. Vi følger innspurten til parlamentsvalget i Storbritannia 12. desember med en kjapp oppdatering på den siste utviklingen. Deler av denne teksten er hentet fra vårt daglige nyhetsbrev, som du kan abonnere på her. Det gikk ikke spesielt bra, selv om han under lansering av partiets program for mangfoldspolitikk flere ganger understreket at ingen etniske eller religiøse grupper hadde grunn til å frykte en Labour-regjering etter valget. Da han […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.