673 tilfeller av antisemittisme i britiske Labour – og Corbyns problemer stopper ikke der

Labour-leder Jeremy Corbyn.
Det britiske arbeiderpartiet sliter med antisemittisme. Mandag denne uken ble det kjent at Labour har igangsatt interne undersøkelser rundt 673 mulige tilfeller av antisemittisme siden april i fjor. Av de 673 sakene endte 96 med at Labour-medlemmer ble suspendert, altså midlertidig ekskludert. 211 partimedlemmer fikk beskjed om at de var under etterforskning, 146 mottok advarsler, mens det i de øvrige 220 sakene ikke fantes tilstrekkelig bevis. Totalt skal også 12 Labour-medlemmer ha blitt permanent ekskludert fra partiet. Tallene er høye, men flere Labour-medlemmer mener at realitetene er verre: Straks etter at informasjonen ovenfor ble sendt på e-post fra den sentrale […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.