Utviklingen 31. mars: «Det er fortsatt usikkerhet»

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene i Norge tirsdag 31. mars: Virus-situasjonen nå: 4623 er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 319 er innlagt på sykehus, 97 ligger i respirator. 39 er døde. Korona-nytt: Et utvalg med representanter fra både Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet skal fredag gi regjeringen råd om skolene og barnehagene kan åpne igjen etter påske. FHIs oppgave vil være å kartlegge koronasmitte blant barn. I ettermiddagens pressekonferanse var Erna Solberg (H) tydelig på at veien videre er usikker. Rundt 8. april regner imidlertid myndighetene med å ha tilstrekkelig kunnskapsgrunnlag til å fatte nye beslutninger. Et […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.