Utviklingen 28. mars: Støre blokkerte Erna

Mistet oversikten? Her er en kort oppdatering på noen av de viktigste sakene i Norge lørdag 28. mars: Virus-situasjonen nå: 3 981 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 292 er innlagt på sykehus, 84 ligger i respirator. 22 er døde (tre i dag). Setter ned foten: De rødgrønne med Ap-leder Jonas Gahr Støre i spissen blokkerer et sett med forskriftsendringer på utdanningsfeltet (men godkjenner flere andre). Den nye koronaloven gir regjeringen brede fullmakter til å iverksette krisetiltak, men én tredjedel i Stortinget kan innen 24 timer avvise forskriftsendringer. Ap, SV og Sp reagerer spesielt på regjeringens formulering om […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.