Utviklingen 22. mars: Ventet ikke på økonomi-analyser

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste korona-nyhetene i dag, søndag 22. mars: Virus-situasjonen nå: 2263 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 173 er innlagt på sykehus, 32 ligger i respirator. 7 er døde. Ventet ikke på analysene: Beslutningen om å «stenge Norge» torsdag 12. mars ble tatt uten at en eneste samfunnsøkonomisk analyse var ferdigstilt, ifølge Aftenposten. «Det er ikke tid til store økonomiske analyser, men tiltakene gjøres ut fra en føre var-tenkning», skriver finansminister Jan Tore Sanner (H) og helseminister Bent Høie (H) til avisen. Fredag varslet Finansdepartementet at tiltakene vil koste nær 280 milliarder kroner. Erna […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.