Utviklingen 21. mars: «Dette var ikke et forsøk på statskupp»

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste nyhetene fra et Norge i korona-krise, lørdag 21. mars: Virus-situasjonen nå: 2119 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 155 er innlagt på sykehus, 28 ligger i respirator. 7 er døde. Slik ble kriseloven: Erna Solbergs forslag til «kriselov» – som skulle gi regjeringen mulighet til å ta beslutninger som vanligvis fattes av Stortinget – er blitt betydelig endret. Dette er hovedpunktene i den tverrpolitiske enigheten: Regjeringen ba om en generell fullmakt til å omgå norske lover, men Stortinget har avgrenset dette til kun å gjelde et bestemt antall lover på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.