Utviklingen 19. mars: Slik skal hun redde Norwegian

Mistet oversikten? Her er noen av de viktigste korona-nyhetene fra Norge i dag, torsdag 19. mars: Virus-situasjonen nå: 1759 personer er bekreftet smittet av koronaviruset. 104 er innlagt på sykehus. 7 er døde. Krisepakke til luftfarten: Regjeringen ved næringsminister Iselin Nybø (V) opplyste på en pressekonferanse torsdag kveld at Norwegian potensielt kan få tilgang på tre milliarder kroner i en garantiordning for luftfarten. Regjeringspartiene, Arbeiderpartiet, Senterpartiet og Fremskrittspartiet er blitt enige om krisepakken, som i praksis er statlige lånegarantier med en ramme på totalt seks milliarder kroner fordelt på selskapene med flylisens i Norge. Mer detaljert: Lån til selskapene garanteres […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.