Utviklingen 17. mars: «Dette handler ikke om deg lenger, det handler om oss»

Mistet oversikten? Det går fint. Her følger en kjapp oppdatering på noen av de viktigste koronanyhetene i Norge tirsdag 17. mars: Smitte 1457 personer i Norge er bekreftet smittet med koronaviruset. 67 er innlagt på sykehus. 3 har omkommet. Erna Solbergs «høyre hånd», statssekretær Rune Alstadsæter, har fått påvist smitte (uten at statsministeren er i karantene nå). Også statssekretær Vegard Einan i Arbeids- og sosialdepartmenetet har fått påvist smitte. 6200 sykehusansatte i Norge sitter hjemme i karantene. Men over 1800 mennesker med minimum fagbrev som helsearbeider har meldt seg til tjeneste i Oslo etter at byrådet gikk ut med oppfordring […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.